هیچ محصولی در سبد خرید نیست
پروژه فیبر نوری ۱۵ سال طول میکشد / سخنان معاون تجاری مخابرات
پروژه فیبر نوری ۱۵ سال طول میکشد
پروژه فیبر نوری ۱۵ سال طول میکشد به گفته معاون تجاری و امور مشتریان شرکت مخابرات ایران «دلیل اصلی توسعهنیافتن فیبر نوری این است که هنوز کشش لازم در بازار ایجاد نشده و دیگر اینکه توسعه این طرح هزینه زیادی دارد و دولت باید کمک کند.»
به گزارش ری موبو به نقل از دیجیاتو همین چند وقت پیش بود که وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات درباره پروژه فیبر نوری منازل و کسبوکارها گفت: «اگرچه این پروژه را دنبال میکنیم، معتقدیم این برنامه نیازمند بازنگری است؛ چراکه باید در این زمینه، بهصورت واقعبینانه، ظرفیتها و نیازهای مشترکین موردتوجه قرار بگیرد.»
معاون تجاری و امور مشتریان شرکت مخابرات ایران درباره اینکه «چرا توسعه فیبر نوری نیازمند بازنگری است» به «آنا» توضیح داده است.
«داوود زارعیان» گفت: «در دولت سیزدهم وزیر وقت ارتباطات و فناوری اطلاعات اعلام کرد پوشش ۲۰ میلیون FTTH را در برنامه داریم اما سرمایهگذاری برای ۲۰ میلیون پوشش در بازه زمانی ۳ یا ۴ سال منطقی نیست.»
او افزود: «طبق وعده اعلامشده تا پایان دولت سیزدهم، سال ۱۴۰۴، قرار بود به این میزان برسیم. شاید این عدد ظرف ۱۵سال قابلاجرا باشد اما در ۴ سال ممکن نیست.»
وعدهای که عملیاتی نشد
زارعیان یادآور شد: «با گذشت بیش از ۳ سال، نه برنامه پوشش کامل اجرا شده نه شرکتهایی که با وزارت ارتباطات همکاری کردند توانستند در بخش اتصال موفق باشند.»
او معتقد است: «در دوره جدید، در برنامه مشوقها، سطح پوشش، نحوه پوشش و برنامه اتصال باید تغییرات جدی ایجاد شود تا در ۴ سال دولت چهاردهم بتوانیم ۵ میلیون مشترک FTTH داشته باشیم هرچند میتوانیم ۱۰ تا ۱۲میلیون پوشش داشته باشیم؛ بنابراین برای اینکه سرمایهگذاری در این حوزه بهرهور باشد، باید هرچه زودتر بازنگری شود.»
۳ طرح توسعهای در شرکت مخابرات ایران
به گفته زارعیان «در شرکت مخابرات، توسعه فیبر نوری را در قالب ۳ طرح شروع کردیم: یک؛ طرح مربوط به الحاقیه شماره ۴ مخابرات که به وزارتخانه تعهد داده بود یکمیلیون و ۵۰۰ هزار پوشش FTTH ایجاد کند. دوم؛ طرح «نجما» که شرکت مخابرات ایران اجرا کرد. درحالحاضر پوشش قابلتوجهی نزدیک به ۳ میلیون و ۵۰۰ هزار دارد. سوم؛ پروانه یکپارچه شبکه و خدمات ارتباطی (UNSP) که برنامه وزارت ارتباطات بود که آنجا تعهداتی در روزهای پایانی دولت سیزدهم دادیم و پوشش نسبتاً خوبی را شروع کردیم اما ازآنجاکه تهران جزو شهرهایی است که مشوق توسعه پوشش ندارد، توسعه در آن سخت است.»
معاون تجاری و امور مشتریان شرکت مخابرات ایران افزود: «درحالحاضر در تهران حدود یکمیلیون پوشش داریم که البته کامل نیست و نیازمند تکمیل شدن است. بنا داریم این توسعه را تا پایان سال به ۲ میلیون برسانیم هرچند با تغییرات ایجادشده در شرکت مخابرات ممکن است اتفاقات بهتری بیفتد. علاوهبراین درحال واگذاری به کل کشور هستیم و امیدواریم امسال عدد قابلملاحظهای را واگذار کنیم.»
دیدگاه ها برای این نوشته بسته می باشد